Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Meçikoğlu mesajında “Demokrasinin temel yapı taşlarından biri olan basın, haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Gazetecilerimiz, kamuoyuna haber ve bilgi akışını zamanında ve tarafsız bir biçimde yansıtmak, vatandaşlarımızın doğru bilgilendirilmesi ve haber alma haklarının en iyi şekilde gerçekleşmesi için dünyanın en önemli mesleklerinden birini icra etmektedirler.
Bu duygu ve düşüncelerle, İlçemizde ve ülkemizde görev yapan tüm gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, tarafsız ve doğru haber için gece gündüz çalışan gazetecilerimize meslek hayatlarında başarılar diliyorum. Ayrıca geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz Oğuzeli Gazetesi imtiyaz sahibi gazeteci Mustafa Tulum başta olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm gazetecilerimizi rahmetle anıyorum. ” ifadelerine yer verdi.