Haber Yazıları


27

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu , ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Meçikoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmanın büyük coşkusu, gururu ve heyecanı içindeyiz. Bir asrı geride bırakırken, Cumhuriyetimizin sağlam temellerinden aldığımız güçle, Cumhuriyet ideallerini yaşatmak adına ilk günkü kadar hevesliyiz.

Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘En büyük eseri’ olarak nitelendirdiği Cumhuriyet; çağdaşlıkla aydınlanmış, demokratik ve özgür bir Türkiye’nin teminatıdır. Bu yüzden O’nu daima daha ileri noktalara taşımak, bunun için var gücümüzle çalışmak, bizim için bir zorunluluktur. Çünkü biliyoruz ki; vatanını en çok seven, işini en iyi yapandır. Cumhuriyetimizin 2. yüzyılına girerken, her gün bir basamak daha yükselmek, emanetçisi olduğumuz mirası bizden sonrakilere daha iyi koşullar altında teslim etmek, toplumumuzun her kesimi için eşitlik ve özgürlük ideallerini yüceltmek, gelecek kuşaklara miras olarak bırakmak için azimle çalışıyoruz.

Bu mutlu günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; kahraman mücadele arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle ve şükranla anıyor, Cumhuriyetimizin sonsuza kadar yaşayacağına olan inancımızla, tüm hemşehrilerimin ve bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.”

Okunma Sayısı: 279
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017