Muhtar Adayı Ertunç'tan Başkan Meçikoğlu'na Ziyaret!
İlçemiz Pazar Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Ertunç, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Pazar Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Ertunç Başkan Meçikoğlu’na adaylık süreci ve projelerine ilişkin bilgi verirken, mahallede hayata geçirmek istediği hizmetlerini anlattı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde Pazar Mahallesi Muhtar adayı Süleyman Ertunç’a başarılar diledi.
Ziyarete Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kurt , Akay Nakliyat Sahibi Hasan Akay da eşlik etti.