Haber Yazıları


11
Sayın Üyemiz,
T.C. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Burdur İl Koordinatörlüğü tarafından Odamıza gelen Yazıda; “IPARD III PROGRAMI 2. BAŞVURU ÇAĞRI İLANI YAYIMLANDI”ğı belirtilmektedir.
AB IPARD hibe fonlarının dağıtımında yetkili olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, IPARD III Programı 2. Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır. Bu kapsamda “M7 – Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme” tedbirinden; 5.000 Avro ile 500.00 Avro uygun harcama tutarına sahip, ilgili sektördeki yatırımlar, proje karşılığı %60 ile %70 oranında değişen hibelerle desteklenecektir.
IPARD-III Programı 2. Başvuru Çağrı Dönemi kapsamında, yatırımcılar proje başvurularının online sistem kayıtlarını 12 Temmuz–16 Ağustos 2024 tarihleri arasında https://onlinebasvuru.tkdk.gov.tr/ internet sitesi üzerinden yapabilecekler. Başvuru paketlerini de 29 Ağustos 2024 tarihine kadar 42 TKDK İl Koordinatörlüğü ve 39 ilde faaliyet gösteren TKDK İl İrtibat Ofislerine teslim edebilecekler. Daha sonra da projelerin kontrolleri gerçekleştirilip desteklenmek üzere seçilen projeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Ayrıntılı bilgiye;
https://burdur.tkdk.gov.tr web adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla,
BUCAK TİCARET VE SANAYİ ODASI
Okunma Sayısı: 58
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017