Türkiye Garanti Bankası A.Ş.Bucak Şubesi Müdürü iken Afyon Kocatepe Şube Müdürlüğü’ne atanan İlhan Gedik ve Bucak Şubesi Müdürlüğü görevine yeni başlayan Emin Karlıdağ, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Bucak’taki ticari yapı ve ekonomik durum hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Banka Müdürlerine teşekkür eden Başkan Meçikoğlu; bu değişimin hem kendilerine hem de Garanti Bankası müşterilerine hayırlı olmasını dileyerek; Garanti Bankası Afyon Kocatepe Şube Müdürlüğü’ne atanan İlhan Gedik’ yeni görev yerinde, Bucak Şubesi Müdürü Emin Karlıdağ’a yeni görevinde ve yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hasan Kurt ve Mustafa Aktaş da hazır bulundu.