Antalya Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Merkez Anadolu Kimya Sanayi LTD. ŞTİ. Sahibi Bucak’lı hemşerimiz iş insanı Osman Dirican, iş insanı Ayhan Kasapoğlu ve iş insanı aynı zamanda Medical Park Antalya Hastanesi Kbb Doktoru Fatih Boztepe ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette organik gübre ve tarım için bölgemizde yatırım yapmayı planlayan değerli iş insanları ile gerekli incelemelerin yapılarak Bucak OSB Bölgesine gübre tesisi kurulması yönünde fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.