BUCAK TSO’DAN ÜYELERE ZİYARET
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Duran Bucak Organize Sanayi Bölgesinde Mozaik Porselen İmalat Sektöründe faaliyet gösteren Ada Porselen Ticaret ve Sanayi Limited Şirketini ziyaret ederek üretilen ürünler hakkında detaylı bilgi aldı.
Ada Porselen firmasının sahibi Ali Has mermer sektörü, üretim, ihracat ve sektörün genel durumuna ilişkin Başkan Meçikoğlu’na bilgiler verdi. Türkiye’de üretimi olmayan Mozaik Porselen alanında üretime başlayarak Amerika’da bulunan zincir mağaza ile anlaşıp ürünlerimizin ihracatına başladık. Artan talepler doğrultusunda üretimimizi artırmaya karar vererek çalışan sayımızı 42 kişiye kadar çıkardık ve 1 yıl içerisinde de çalışan sayımızı 75 kişiye çıkarmayı planlıyoruz. Ürünlerimiz için Avrupa’dan da talepler oluşmaya başladı. İşlerine hız kesmeden devam ettiklerini ve kapasitelerini büyüterek ilerleyen zamanlarda daha güzel işler ile bölgeye daha faydalı olabilmeyi düşündüklerini iletti.
Yapılan ziyaretle ilgili Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu da, üretime ve istihdama katkı sağlayan tüm firma sahiplerine teşekkür ederek, "Bucak Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Ada Porselen Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi’nin mozaik üretim tesisini gezdik. Bugün bizleri ağırlayan firmamıza teşekkür ediyorum. Üretime, istihdama katkı sağlayan, taş üstüne taş koyan iş insanlarımızın her zaman yanındayız” dedi.