Bucak’ta çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti Bucak Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Sayın Burcu Köksal, Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı Sayın İzzet Akbulut ve Cumhuriyet Halk Partisi Bucak İlçe teşkilat mensupları ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Pandemi süreci nedeniyle bölge ticareti hakkında bilgi almaya geldiklerini söyleyen CHP Afyonkarahisar Milletvekili Sayın Burcu Köksal Bucak’ın esnaf ve tacirinin düşüncelerini ve talepleri öğrenmek için ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu,CHP Afyonkarahisar Milletvekili Sayın Burcu Köksal Hanımefendi ve CHP İl ve İlçe teşkilatı mensuplarına teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Duran da hazır bulundu.