Bucak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Olcay Değerli, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette; Bucak Halk Eğitim Merkezi ile Bucak Ticaret ve Sanayi Odası yapılacak işbirlikleri görüşülüp, BUCAKTSO üyelerinin ve çalışanları için gerekli eğitimler verilerek özellikle sektörler bazında mesleki eğitim alma fırsatları olmayan gençlere olanak sağlayarak, farklı alanlarda nitelikli elemanlar yetiştirmeyi hedefleyen Proje çalışmaları başlatılıp, eğitim almış ve başarılı olan kursiyerlere sertifika verilerek istihdam sağlanması hakkında ortak karara varıldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, Bucak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Olcay Değerli’ye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Nejmi Ören ile Burdur Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hikmet Çangır da hazır bulundu.