Bucak Adem Tolunay Fen Lisesinin banisi, değerli iş insanı Adem Tolunay Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette; iş insanı Adem Tolunay, Bucak'ın eğitimini yakından takip ettiğini ve her zaman Bucaklı öğrencilerin başarılı olmasını çok istediğini söyledi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu; Adem Tolunay’ın kendisinin ve Tolunay ailesinin her zaman eğitime destek verdiğini söyleyerek değerli iş insanına teşekkür etti.

Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri Hasan Kurt, Mustafa Aktaş ve Teknomer Mermer sahibi Erol Aktaş ile SMMM Kadir Yaman hazır bulundu.