Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, kızı Fadime Seda ile damadı Abdülkadir’in düğün törenine katılanlara teşekkür mesajı yayımladı.
Başkan Meçikoğlu mesajında;kızının düğün merasimine gelenlere, gelemeyenlere ve emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasına şöyle devam etti; “Düğünümüze katılan tüm Siyasilerimize, oda başkanlarına, sivil toplum kuruluşu başkanlarına, tüm iş adamı dostlarımıza, sanayicilerimize, ismini sayamadığım tüm misafirlere, aynı zamanda Bucak’tan , Burdur’dan ve diğer İller’den katılan tüm sevdiklerimize bizleri bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyor herkese böyle mutlu günler diliyorum.
Düğün Töreninde teşrifleri ile bizleri onurlandıran, Bucak ilçesi eski Kaymakamı şu an Siirt Valisi ve Siirt Belediye Başkan vekili sayın Osman Hacıbektaşoğlu, Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Burdur Ak Parti Milletvekili Sayın Yasin Uğur, Burdur Belediye Başkanı Sayın Ali Orkun Ercengiz’e, Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’e,
uzaktan ve yakından gelen akrabalarımıza, aile büyüklerimize, komşularımıza, mesai arkadaşlarımız ve tüm konuklarımıza,
Düğün törenimize çeşitli sebeplerden dolayı katılamayıp çiçek ve çelenk gönderiminde bulunan; telefon, telgraf ve internet aracılığı ile kutlayan tüm dost ve tanıdıklarımıza,
Ayrıca Düğün Töreni için ev sahipliği yapan ekibe ve çalışanlarına,Organizasyoncularımıza ve Proje Okulumuz Oğuzhan Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sayın Hacer Çöllüoğlu’na, değerli Öğretmenlerimize, kıymetli Öğrencilerimize, Değerli basın mensuplarımıza
Meçikoğlu ve Sabaz ailesi adına şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunarız. ''Dedi.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler de Fadime Seda ve Abdülkadir çiftimize Kurmuş Oldukları Bu Mutlu Yuvanın Huzurlu, Sağlıklı Ve Mutluluk İçinde Geçmesini, Bugünkü Mutluluklarının Artarak Devam Etmesini Diliyoruz...