Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Batı Akdeniz Ticaret Buluşması'nın ikinci gününde yaptığı açıklamada ” Antalya-ANFAŞ'da düzenlenen Batı Akdeniz Ticaret Buluşması'nda katılımcılarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Konuştuğumuz ortak noktamız; Bölge ekonomisini geliştirmek ve işbirliği imkanlarını arttırmak. 2 gün süren programda; Antalya, Burdur, Bucak ve Isparta güç birliğinde düzenlediğimiz Batı Akdeniz Ticaret Buluşması için Antalya’ya gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu karşıladık. Her önemli günümüzde yanımızda olan değerli Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere, etkinliğimize katılan kurum, kuruluş ve iş insanlarımıza sonsuz teşekkür eder, #Birliktengüçlüticarete sloganıyla gerçekleştirdiğimiz bu büyük buluşmanın üyelerimize ve bölgemize hayırlı olmasını dilerim”. İfadelerine yer verdi.