BUCAKTSO’DAN ÜRETEN KADINLARA VE KADIN KOOPERATİFLERİNE TAM DESTEK! BAŞKAN MEÇİKOĞLU, KADIN GİRİŞİMCİLERİ “ÜRETEN KADINLAR ETKİNLİĞİ”NE DAVET ETTİ
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, yaptığı yazılı açıklamada; 23.06.2022 Perşembe günü hükümet bahçesi önünde Bucak Ticaret ve Sanayi Odası, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Bucak Belediyesi, İlimiz ve İlçemiz kadın girişimcileri işbirliği ile düzenlenecek olan “Üreten kadınlar etkinliğine” ilçemizde bulunan tüm girişimci kadınları etkinliğe davet etti. Başkan Meçikoğlu sözlerine şu şekilde devam etti “Bucak Ticaret ve Sanayi Odası olarak kadın girişimcilerin desteklenmesi, sektördeki sorunları belirlemek, çözüm önerileri üretmek, tanışmak, işbirliği ve güç birliği geliştirmek, kadın kooperatiflerinin sayısının artırılması için çözümler üretiyor, üretim ve kooperatiflerin gelişimini artırmak adına, üreten kadınları bir araya getiriyor bu tür etkinliklere destek veriyoruz”. dedi.