TOBB VE MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ARASINDA "MESLEKİ EĞİTİM MERKEZLERİ İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ" İMZALANDI
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, TOBB Konferans Salonunda düzenlenen, TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Sayın Mahmut Özer'in katılımlarıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Milli Eğitim Bakanlığımız arasında "Mesleki Eğitim Merkezleri İş Birliği Protokolü" imzalandığı törene katıldı.
Gençlerimizi mesleki eğitim merkezlerine kayıt olmaya, şirketlerimizi mesleki eğitim merkezlerinde yetişen gençlerimizi istihdam etmeye davet ediyoruz.
Tören sonrası, Ankara'da bulunan Başkan Meçikoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde, Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan ve Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih'in katılımıyla gerçekleşen, Finansmana Erişim İstişare Toplantısına Bucak İş dünyası adına katılım sağladı.