Halkbank Antalya Bölge Koordinatörlüğünden Bölge Koordinatörü Sinan Gezenerler, Ticari ve kobi Pazarlama Bölüm Müdürü Hacı Bekdur, Halkbank Bucak Şube Müdürü Barış Dikmen Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilçe ekonomisi hakkında istişarede bulunulurken, üyelerimizden gelen talepler Halkbank Antalya Bölge Koordinatörlüğünden Bölge Koordinatörü Sinan Gezenerler’e iletildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, ziyaretlerinden ötürü Halkbank Yetkililerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette; Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Duran, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hasan Kurt, Burdur Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hikmet Çangır, Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Binnur Çığrı da hazır bulundu.