Bucak Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Enver Yiğit, Yönetim Kurulu Üyeleri; Fatma Erdem Tuncay, Ali Coşkun, Mehmet Harun Topay, Mustafa Koca ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Bucak Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Enver Yiğit,dernek hakkında bilgiler verip, 16 Ekim 2022 tarihinde Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan Bucak Tanıtım Gününe Başkanı Meçikoğlu’nu davet etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, Bucak Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı ve üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve aynı zamanda Bucak Mermerciler Derneği Başkanı Hasan Kurt da hazır bulundu.