S. S. Çobanpınar Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve Hidromek Anonim Şirketi arasında, S. S. Çobanpınar Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’ne kazandırılan İş makinesinin Sözleşmesi Bucak Ticaret ve Sanayi Odası’nda Başkan Hasan Yalçın Meçikoğlu’nun öncülüğünde, SMMM Kadir Yaman’ın gözetiminde imzalandı.
S. S. Çobanpınar Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatife bir hizmet aracı kazandırmanın heyecan ve mutluluğunu yaşamakta olduklarını dile getiren Başkan Meçikoğlu, Köylü Milletin Efendisidir düsturu ile, biz her zaman gayretkarız, hizmetkarız, köylülerimizle beraberiz diyerek, İş Makinesinin Kooperatife kazandırılmasında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerini iletti.
S. S. Çobanpınar Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Necati Ay, Kooperatimize kazandırdığımız iş makinesinde gerekli görüşmeleri yaparak, destekleri ve emeklerinden dolayı her aşamasında yanımızda olan Bucak Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’na Kooperatifimiz ve Çobanpınar Köyümüz adına  teşekkür ederim.Hayırlı- uğurlu olsun.İfadelerini kullandı.