Bucak Belediyesi Oğuzhan Spor Kulübü Başkanı ve Bucak Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Osman İnal, AK Parti Kızılkaya Belde Başkanı Candan Otomotiv İşletme Sahibi Mustafa Candan, Gündoğdu Oto Galeri iş yeri sahibi Faruk Bilgiç ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, Bucak Belediyesi Oğuzhan Spor Kulübü Başkanı ve Bucak Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Osman İnal'a ve Galericiler sitesinde faaliyetlerinde bulunan galerici kardeşlerime çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, Nazik ziyaretlerinden ve güzel temennilerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. dedi.
Ziyarete Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kurt eşlik etti.