Burdur Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hikmet Çangır, Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Adnan Yanıkara, Meclis Üyesi Suat Atalay ve Genel Sekreter Naile Küçükkepeci Ergün ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği çatısı altında Bölgemizi başarı ile temsil etmenin mutluğunu ve gururu yaşıyoruz. Nazik ziyaretlerinizden ve güzel temennilerinizden dolayı Burdur Ticaret Borsası Yönetimine, Meclisine ve çalışanlarına teşekkür ederim. Bizler sivil toplum kuruluşları olarak,  Burdur için, Bucak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.