Burdur Defterdarı Sn. Naci Günaydın, Burdur Defterdarlığı Personel Müdürü Sn. Hüseyin Söylemez, Bucak Vergi Dairesi Müdürü Sn. Serdal Uyar, Bucak Mal Müdürü Vekili Sn. Nihat Yalçın ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, Burdur Defterdarı Sn. Naci Günaydın, Burdur Defterdarlığı Personel Müdürü Sn. Hüseyin Söylemez, Bucak Vergi Dairesi Müdürü Sn. Serdal Uyar, Bucak Mal Müdürü Vekili Sn. Nihat Yalçın’a değerli ziyaretleri ve güzel temennilerinden ötürü teşekkür etti.
Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Mustafa Aktaş hazır bulundu.