Başkan Meçikoğlu; “Cumhuriyetimizin 99. yılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!”

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Meçikoğlu mesajında, “Millet olarak Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü kutlamanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyet, geçmişimize gururla, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayan en büyük armağandır. Cumhuriyetimizi korumak ve gelecek kuşaklara daha güçlü bir şekilde teslim etmek hepimizin görevidir. Bu topraklar üzerinde yaşayan her birey, işini, vazifesini en güzel şekilde yaparsa Cumhuriyetin güçlenmesine katkı sağlamış olur. İş dünyası olarak bizler de ülkemizi ve bölgemizi güçlü ekonomilerinden biri yapmak için büyük bir gayretle çalışıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta vatanımızın kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm istiklal kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, bütün vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı canı gönülden kutluyorum."ifadelerini kullandı.