S.S. Seydiköy Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı ve aynı Zamanda Bucak Çeltikçi Ağlasun İlçeleri Süt Üreticileri Birliği İktisadi İşletmesi Başkanı Tahsin Baran, S.S.Susuz Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Hasan Karatay,  S.S.Susuz Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Azası Gencay Kaplan, Susuz Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Öztürk, Susuz Köyü İlköğretim Okulu Öğretmeni Serdar Dalcallı, İlçemiz Dağarçık Köyünden İsmail Dalğar ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, nazik ziyaretlerinden ve güzel temennilerinden ötürü ziyaretçilere teşekkür etti.