Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, Bucak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Perihan Koçaş, Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Binnur Çığrı, Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ayşe Ünal, Pansiyon Müdürü Yardımcısı Fatih Çodur ,Okul Öğretmenleri ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte,  Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, Bucak Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Bucak Şehir Merkezinde ikamet eden Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin taşıma ve tüm öğrencilerine öğle yemeği hizmetleri, İlçemiz Okullarına kazandırılan atölye,laboratuarlar, derslikler, kütüphaneler ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye, eşofman,ayakkabı, tablet destekleri, meslek liselerine staj ve istihdam projeleri ile yapımına başlanan Bucak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 6 derslik anaokulu ve eğitim adına İlçemize yapmış olduğu tüm yatırımlarından ve desteklerinden ötürü, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Yalçın Meçikoğlu’na ve Yönetim Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimiz adına teşekkür ederim.dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, değerli ziyaretleri ve güzel temennilerinden ötürü Bucak Eğitim Camiasına teşekkür etti. Eğitime her daim gereken önem ve özeni gösterdiklerini belirten Başkan Meçikoğlu,  her zaman olduğu gibi, eğitim adına her türlü desteği ve yardımı vermeye hazır olduklarını ve yapılacak her çeşit proje ve protokolde paydaş olmaktan mutluluk duyacaklarını belirterek, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman yanınızda olacağız.” dedi.