RUS, ÖZBEK VE KAZAK İŞ İNSANLARI BAŞKAN MEÇİKOĞLU İLE BULUŞTU
Oda Üyelerimiz; Dilmer Mermer ve Mermer Makineleri San.Tic.Ltd. Şti. ile Mutlu Makina Pik Döküm Mermer Tic.San.Ltd. Şti.’nin iş ortakları Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu ziyaret ederek, ilçe ekonomisi ve Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgiler verdi.
Bucak’ın hızla gelişen bir ilçe olduğunu ve ticaret konusunda Türkiye’de önemli yer aldığını kaydeden Başkan Meçikoğlu, Rusya, Özbekistan ve Kazakistan'dan gelen iş insanlarını odamızda ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Taşın Aş olduğu şehir olan İlçemize hoş geldiniz. Ülkemizi ve İlçemizi temsil eden Bucak Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimiz ile yabancı iş insanlarının mermer ocakları ve mermer fabrikaları ile alakalı projeler geliştiren Dilmer Mermer ve Mermer Makineleri San.Tic.Ltd. Şti. ile Mutlu Makina Pik Döküm Mermer Tic.San.Ltd. Şti.’nin temsilcilerini kutlayarak, bu ortaklığın İlçemize ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Yabancı İş insanlarına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gazetecilere, ‘Bu çarşı pazar değil, hakiki Bucak salebi’ diyerek ikram ettiği ve ardından büyük üne kavuşan, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası’nın da öncülüğünde coğrafi işaretle tescillenen Bucak salebi ikram eden Meçikoğlu, katılımcıların sorularını cevaplayarak, sohbet etti. Ayrıca Başkan Meçikoğlu; Yatırım süreçlerinin sorunsuz ilerlemesi için yatırımcılarımıza destek oluyoruz. Bu anlamda bir ihtiyacınız olması halinde sizlere ve tüm üyelerimize destek olmaktan büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim” şeklinde konuşmalarını tamamladı.
Ziyaret iş insanlarının misafirperverlikten memnuniyetlerini dile getirmeleri ve ziyaret anısına fotoğraf çekinmeleri ile son buldu.
Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Mermerciler Derneği Başkanı Hasan Kurt da hazır bulundu.