Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu; mübarek üç aylar dolayısı ile yazılı bir mesaj yayımladı.
Başkan Meçikoğlu mesajında; “Müslümanlar için rahmet, bereket ve mağfiret ayları olan üç aylara kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Mübarek üç aylar ve içerisinde barındırdığı kandiller; insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını artıran, maneviyatımızın aydınlanmasına vesile olan güzel gecelerdir.
Bu duygu ve düşüncelerle başta değerli hemşerilerim ve üyelerimiz olmak üzere tüm İslam Alemi'nin mübarek Recep ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, bu aylarda tüm hanelere sağlık, huzur ve bereket girmesini diliyorum. Bu mübarek aylarda yapacağımız ibadet ve duaların kabul olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, sağlık ve esenlikler dilerim.” dedi.