Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Antalya Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Halil Bülbül, Antalya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci, Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri; Ragıb Gök, Cüneyt Doğan, Antalya Ticaret Borsası Genel Sekreteri Tolgahan Alavant ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, nazik ziyaretlerinden ötürü Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır’a ve değerli Yönetimine teşekkür etti.
Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Süleyman Duran, Burdur Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hikmet Çangır, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Ali Uğur, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kurt da hazır bulundu.