Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Şakir Uygun ve Hüseyin Dede ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten Duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, nazik ziyaretlerinden ötürü Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Şakir Uygun ve Hüseyin Dede’ye ayrı ayrı teşekkür etti.

Ziyarette; Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Süleyman Duran, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri; Hasan Kurt, Salih Uylu, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi Üyesi Fatih Dinç  ve Burdur Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hikmet Çangır da hazır bulundu.