Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Meçikoğlu mesajında; “Çanakkale Zaferi, Çanakkale Geçilmez! sözünü tarihe binlerce isimsiz şehidimizin kanıyla yazdığımız, bir milletin birlik ve beraberlik içinde verdiği şanlı mücadelenin, Türk ve dünya tarihine damga vurmuş en önemli olaylar arasında yer alan, insanlık tarihinde eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır. Her türlü yokluk ve imkansızlıklara rağmen azim ve imanla kazanılan, Türk Milletinin zaferidir. Bizlere de en kutsal emanettir. Söz konusu Vatanın bütünlüğü ve Milletin bağımsızlığı olduğunda Türk Milletinin neleri başarabileceğinin tüm dünyaya kanıtıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Gününün 108. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.