Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri; Hakan Yoran ve Orhan Çiçek ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Yapılan görüşmede deprem ve sel felaketlerinin ardından yaraların sarılması sürecindeki çalışmalar ve güncel gelişmeler ele alındı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu; nazik ziyaretlerinden dolayı Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine teşekkür etti.
Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kurt da hazır bulundu.