Sayın Üyemiz,
T.C. Burdur Valiliği İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü tarafından Odamıza gönderilen yazıda;
Yıllık İşletme Cetveli, bilindiği üzere; 6948 sayılı Sanayi Sicil Kanununun 5. maddesi gereğince; sanayi sicile kayıtlı işletmelerin bir önceki yıla ait faaliyetlerini içeren bilgilerinin yer aldığı Yıllık İşletme Cetvellerini her yılın ilk dört ayı içerisinde Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'ne bildirmeleri yasal zorunluluktur. Bu Kapsamda Sanayi Sicil Belgesi olan işletmelerin 2022 yılına ait Yıllık İşletme Cetvelini 02 Mayıs 2023 saat 24.00’a kadar Sanayi Sicil Bilgi Sistemi üzerinden elektronik ortamda vermeleri gerekmektedir.
Bu kapsamda Bakanlığımız Sanayi Genel Müdürlüğünün ilgi yazısında belirtilen Sanayi Sicil Belgesi olan işletmelerin 2022 yılına ait Yıllık İşletme Cetvellerini Sanayi Sicil Bilgi Sistemi üzerinden
elektronik ortamda vermeleri sırasındaki güncellemeler hakkında bilgilendirme yapmak ve sanayi sicil işlemlerinde karşılaşılan diğer sorunlar hakkında soru-cevap gerçekleştirilmesi için Burdur İlimizdeki SSBS’de kayıtlı işletmeler tarafından vekalet verilmiş muhasebecilere ve Firma Yetkililerine yönelik toplantının 04.04.2023 tarihinde Saat: 10:30 da çevrimiçi olarak yapılacağı belirtilmektedir.
BAĞLANTI LİNKİ/ KULLANICI ID VE ŞİFRESİ: https://zoom.us/j/94045314639...
Toplantı Kimliği: 940 4531 4639
Parola: 636477