Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay, MHP İlçe Başkanı Süleyman Demirezen, MHP Burdur İl Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Arıkan, , MHP Bucak İlçe Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Mutlucan, MHP İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşliğinde; Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Burdur Milletvekili Aday Adayları; Azmi Özkurt, Ayşe Karagöz, Andaç Özdemir, Esma Özdaşlı, Mürüvvet Güngör, Hikmet Ökte, Salih Özparlak, Osman İlhan, Mustafa Merdan, Hasan Saraçoğlu, Servet Olpak ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, 28. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Burdur Milletvekili Aday Adaylarına siyasi yaşamında başarılar dileyerek,  seçim sürecinin herkes için hayırlı uğurlu geçmesini umduklarını belirtti.

Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Kurt, Salih Uylu da hazır bulundu.