Gökyüzü Özel Bucak Koleji Kurucu Müdürü Yusuf Bütün, İlköğretim Müdürü Havva Oflas, Lise Müdürü Hüsamettin Tatlısöz ile birlikte, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyarette Başkan Meçikoğlu’na eğitime verdiği desteklerden ötürü teşekkür eden Kurucu Müdür Yusuf Bütün, Kolej çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler paylaşarak, 08 Eylül 2023 tarihinde gerçekleşecek olan açılış için Başkan Meçikoğlu’nu ve tüm Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerini davet ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu; Gökyüzü Özel Bucak Koleji Yöneticilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette Bucak Mermerciler Derneği Başkanı ve aynı zamanda Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kurt da hazır bulundu.