BUCAK TİCARET VE SANAYİ ODASI TOPLANTI SALONU’NDA; FIRINCILARA YÖNELİK TEMEL GIDA HİJYEN EĞİTİMİ DÜZENLENDİ.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu ile T.C. Tarım Ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde; Burdur İl Tarım ve Orman Müdürlügü’nce Bucak Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda, ilçemiz dahilinde bulunan "Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Üretimi" faaliyet konulu işletmelerde aktif olarak çalışan personelere yönelik  Hijyen Eğitimi kursu düzenlendi.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Kordinatörü Kenan Kalk ve Burdur İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde görevli personeller tarafından Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenen eğitimden toplamda 103 katılımcı faydalandı. Eğitimde; beslenmemizin en önemli maddesi olan ekmek ve ekmek çeşitlerinin tekniğe uygun ve hijyenik şekilde üretilmesi, muhafazası, taşınması ve satışına yönelik bilgilendirmeler yapıldı. Eğitim sonunda katılımcılara hijyen belgesi alması için yazılı sınav yapıldı. Talep gelmesi durumunda benzer eğitimlerin sonraki dönemlerde de tekrarlanabileceği belirtildi.