BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NDAN, MEVLİD KANDİLİ MESAJI
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Meçikoğlu, mesajında;” Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili’ni bir kez daha idrak etmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Kandiller, sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı, manevi dünyamızın aydınlandığı en özel günlerdendir. Hazreti Peygamberimizin doğduğu bu özel gün de Yaradan’dan, af ve merhamet dilerken, insanlarımız arasında sevgi, birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesini temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; bütün İslam aleminin ve Bucak’lı hemşerilerimin Mevlid Kandili’ni kutlar , ülkemize ve tüm insanlık âlemine sağlık ve esenlikler getirmesi temennisiyle, sevgi ve saygılarımı sunarım”.ifadelerini kullandı.