Burdur Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Gürhan Özveren, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kuzgun, İlçemizde görev yapan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler 2024 yılı dijital dönüşüme uyum ve hizmet giderleri ile genel mesleki konuları ve sorunları görüşmek üzere Bucak Ticaret ve Sanayi Odası’nda toplantı düzenlendi.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantı sonrası Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret eden Burdur Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Gürhan Özveren, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kuzgun ve İlçemizde görev yapan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler, misafirperverliği için Başkan Meçikoğlu’na teşekkür ettiler.
Başkan Meçikoğlu da; mali müşavirlerin ticaret ve sanayi odalarının en büyük paydaşları olduklarını belirterek, Tüccarların büyümesi ve daha da ilerlemesinde en büyük etkendir. Bu nedenle çok önemli bir meslektir. Her iki tarafta tüccar ve sanayicilerimiz için çalışmaktadır. Onlarla sürekli işbirliği içindeyiz. İlçemizin ticaretinin gelişmesine ortak katkı sunulmaktadır. dedi.