Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, MHP Bucak İlçe Başkanı Avukat İsmail Mutlucan ve MHP Bucak İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, nazik ziyaretleri için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, MHP Bucak İlçe Başkanı Avukat İsmail Mutlucan ve MHP Bucak İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde tüm adaylara başarılar diledi.

Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kurt da hazır bulundu.