Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Süleyman Duran, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Hikmet Çangır ile birlikte, Burdur İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden Isparta İl Tarım ve Orman Müdürülüğüne atanan Mehmet Tuğrul’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.
Isparta Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Tuğrul’a yeni görev yerinde başarılar dileyen Başkan Meçikoğlu,görevinizde başarılarınızın artarak devam edeceğine inancımız tamdır. İfadelerini kullandı.
Gerçekleşen ziyarette gündeme ve çalışma hayatına ilişkin konular da görüşülerek fikir alış verişinde bulunuldu. Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle son buldu.